TNFIT – NEDERLANDS

TNFIT:    THE NEW FOOD IN TOWN

Het enige wat we van u vragen mee te brengen is een gezonde trek!

We doen ons best u te verassen, spelen met smaken. Het prachtige effect wanneer smaken samenwerken tot een heerlijke beleving.

The New Food in Town biedt u met liefde gemaakt eten aan voor het beleven van een authentieke Aziatische keuken. Dit voor uw volgende samenzijn; een verjaardag, huwelijk, kantoorfeest, waarbij we een verfrissende benadering van gerechten en snacks aanbieden.

The New Food in Town brengt u geurende gerechten vanuit het Verre Oosten. Waarbij klassieke en moderne technieken worden samengebracht. Geniet van complete menu’s of à la carte. Ook helpen we u met het samenstellen van een eigen menu. We zitten graag met u samen om dit te bespreken om zodoende uw ideeën en wensen uit te werken.

We brengen u onze voorbereide maaltijden en hapjes bij u thuis, kantoor, picknick of andere locaties. Binnen een straal van 10 kilometer komen we het gratis brengen. Daarbuiten verzoeken we u vriendelijk om voor iedere extra kilometer een klein bedrag bij te dragen (0,50ct).

Kijkt u rond op deze web site en laat u inspireren. Neemt u gerust contact met ons op want we vinden het hartstikke leuk om u te vertellen over deze mooie keuken en zijn mogelijkheden:

Email:             liza@thenewfoodintown.nl

Mobiel:           06 38 700617

Adres:             Pasteurlaan 25 5644JA Eindhoven

Facebook:     The New Food In Town

Met vriendelijke groeten,

Liza T. De Lara Quintos-van Linder

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *